Баскський чизкейк Сан Себастьян: надзвичайно легкий рецепт чудового іспанського десерту.


Які інгредієнти необхідні для приготування чизкейка Сан Себастьян?

Щоб створити цей легкий сирний десерт без використання коржів, вам знадобляться наступні інгредієнти:

Щоб створити цей оригінальний іспанський чизкейк зі скоринкою, помістіть вершковий сир у простору миску і добре розімніть його віночком або виделкою до отримання гладкої маси. Потім додайте дрібку солі та цукор.

Уважно змішайте сирну масу, поступово вводячи яйця, одне за одним. Після кожного додавання яєць, слід добряче перемішувати основу для чизкейка до отримання однорідної консистенції.

Як приготувати іспанський чизкейк (скріншот / Кулінарні шедеври)

Цей рецепт чизкейка передбачає використання рідкої суміші, що під час випікання при високих температурах формує хрустку карамельну скоринку, зберігаючи при цьому ніжну текстуру всередині.

Для того щоб десерт зберігав свою форму, важливо включити в інгредієнти крохмаль, який слід заздалегідь розмішати з 3 столовими ложками вершків. Не рекомендується додавати сухий крохмаль безпосередньо в сирну суміш, оскільки це може викликати утворення грудочок.

Після цього додайте залишок вершків до суміші для чизкейка, ретельно перемішайте складові, а потім введіть лимонний сік.

Для випікання цього десерту потрібна невелика форма, діаметром близько 18 см. Її необхідно застелити пергаментом до наповнення сирною масою.

Розігрійте духовку до 250 градусів та випікайте чизкейк протягом 40-45 хвилин. Важливо поставити форму на середню полицю духовки.

Як приготувати баскський чизкейк (скріншот / Кулінарні експерименти)

Для того, щоб десерт був кремовим за смаком і текстурою, його необхідно охолодити, а потім поставити в холодильник на декілька годин. За бажанням перед подачею шматочки чизкейка можна доповнити джемом або розтопленим шоколадом.

Related posts