Святковий м'ясний рулет: швидкий і смачний рецепт - покрокова інструкція - Новини Смачно
Соковитий курячий рулет завжди буде чудовим вибором, особливо під час святкових заходів. Це м'ясо гармонійно доповнює будь-які страви і швидко зникає з тарілок. 24 Канал радить вам спробувати приготувати його за рецептом з порталу Cookpad.
Читайте також Українські роли з оселедцем: готуємо легендарний салат по-новому - елементарний рецепт
Складові:
- 800 грамів курячого філе;
- 1 чайна ложка паприки в порошку;
- 1 чайна ложка італійських трав;
- 1 чайна ложка чорного перцю;
- 1 столова ложка солі (без гірки);
- 3 зубчики часнику;
- Двадцять грамів желатинового порошку.
Неповторний смак свята / Зображення Cookpad
Приготування:
Якщо у вас є бажання, ви можете обрати більш натуральний загущувач. Наприклад, підійдуть пектин або агар-агар, як зазначає Beszamel.
Звична пропорція - 300 - 400 мілілітрів води на 1 чайну ложку агар-агару. Його потрібно прокипʼятити 1 - 2 хвилини, після чого він швидко застигає вже при охолодженні.





