Святковий м'ясний рулет: швидкий і смачний рецепт - покрокова інструкція - Новини Смачно


Соковитий курячий рулет завжди буде чудовим вибором, особливо під час святкових заходів. Це м'ясо гармонійно доповнює будь-які страви і швидко зникає з тарілок. 24 Канал радить вам спробувати приготувати його за рецептом з порталу Cookpad.

Читайте також Українські роли з оселедцем: готуємо легендарний салат по-новому - елементарний рецепт

Складові:

- 800 грамів курячого філе;

- 1 чайна ложка паприки в порошку;

- 1 чайна ложка італійських трав;

- 1 чайна ложка чорного перцю;

- 1 столова ложка солі (без гірки);

- 3 зубчики часнику;

- Двадцять грамів желатинового порошку.

Неповторний смак свята / Зображення Cookpad

Приготування:

Якщо у вас є бажання, ви можете обрати більш натуральний загущувач. Наприклад, підійдуть пектин або агар-агар, як зазначає Beszamel.

Звична пропорція - 300 - 400 мілілітрів води на 1 чайну ложку агар-агару. Його потрібно прокипʼятити 1 - 2 хвилини, після чого він швидко застигає вже при охолодженні.

Related posts