Вам знадобиться всього три компоненти: швидкий рецепт шоколадного торта, який можна приготувати всього за 13 хвилин!
Для приготування такого десерту вам знадобиться борошно, шоколадна паста та яйця.
Рецепт шоколадного торта, яким поділилася шеф-кухар Сіара, вражає своєю простотою. За її словами, цей десерт є "найсмачнішим і найелементарнішим у світі", для приготування якого потрібно всього "три простих інгредієнти" і який готується у фритюрниці, повідомляє видання Express.
"Я віддаю перевагу простим і швидким рецептам, і цей шоколадний торт, приготований у фритюрниці, напевно, є одним з найзручніших і водночас найсмачніших варіантів!" - підкреслила вона.
Час на приготування складає всього три хвилини, а для випікання у фритюрниці знадобиться 13 хвилин.
Спочатку змішайте борошно, шоколадну пасту та яйця у мисці, перемішуючи їх вручну або за допомогою електричного вінчика. Для цього торта ви можете обрати будь-яку шоколадну пасту. За словами Сіари, навіть шоколадна паста без горіхів "працює ідеально".
Потім впевніться, що форма для випікання торта ретельно змащена вершковим маслом або олією з усіх боків, або ж можна вистелити її пергаментним папером перед тим, як заливати тісто для торта.
Сіара також рекомендує не розігрівати пиріг, а просто обсмажити його в аерогрилі при температурі 180 градусів протягом 13 хвилин.
"В результаті виходить дійсно липкий, смачний і пухкий пиріг, майже за текстурою схожий на брауні".
Однак, якщо ви бажаєте, щоб пиріг мав більш щільну текстуру, дайте йому випікатися ще два-три хвилини.
Також необхідно дочекатися, поки корж охолоне до кінця, адже це сприятиме легшому процесу виймання.
Сіара вважає, що ідеальним поєднанням для цього шоколадного десерту є грецький йогурт та свіжі ягоди.
Відомий шеф-кухар нещодавно розкрив свій рецепт супу з обсмаженим перцем, що стане відмінним варіантом для смачної вечері на чотирьох осіб, або ж його можна заморозити та зберігати в морозильнику до трьох місяців.
Також Джеймі Олівер розкрив свій рецепт пирога зі шпинатом і фетою. Він зазначив, що для приготування цього вегетаріанського страви знадобиться всього лише 60 хвилин.