Шоколадний сирник: новітній варіант українського десерту для святкової романтики


Які інгредієнти необхідні для приготування шоколадного сирника?

Щоб приготувати цей український десерт за модернізованим рецептом, вам знадобляться такі інгредієнти:

Щоб приготувати львівський сирник з шоколадним бісквітом, почніть з того, що помістіть кисломолочний сир у велику миску. Далі введіть два яйця, додайте 60 г цукру та щіпку солі для покращення смаку. Ретельно перемішайте всі інгредієнти до отримання однорідної маси.

Окрім цього, введіть кукурудзяний крохмаль, потім використайте занурювальний блендер, щоб досягти більш гладкої консистенції.

Для приготування шоколадного бісквіту візьміть окрему миску, куди розбийте залишки яєць. Додайте до них 100 г цукру і ретельно збийте, поки суміш не стане світлішою та не подвоїть свій об'єм.

Додайте до збитих яєць сметану, попередньо доведену до кімнатної температури. Потім поступово всипайте соду, сіль та какао, щоразу ретельно перемішуючи отриману суміш.

Просіяйте борошно і повільно вводьте його в яєчну суміш з какао. Ретельно замісіть шоколадне тісто до отримання однорідної текстури.

Нанесіть олію або масло на поверхню форми для випічки, а потім рівномірно розподіліть шар сирної суміші. Наступним кроком буде викладання шоколадного тіста для бісквіта як другого шару.

Розігрійте духовку до 180 градусів Цельсія та випікайте шоколадний чізкейк протягом 25 хвилин. Коли десерт буде готовий, обережно перенесіть його на тарілку та дайте охолонути. Для того щоб бісквіт був більш вологим, ви можете просочити його будь-яким сиропом.

Related posts