Сирники на відпочинку, а гамбівці - на сніданок: несподіване переосмислення класики, рецепт, який вразить навіть бабусю.

Сирники - це один з найпопулярніших сніданків, який подобається не тільки малечі, а й дорослим. Проте з тих самих компонентів можна створити щось оригінальне та захоплююче.
Один із способів приготування цієї страви — це гамбівці з вишневим соусом. Цей рецепт було опубліковано фуд-блогеркою в одній із соціальних платформ.
У просторій мисці поєднуємо сир, яєчний жовток, цукор, сіль, пшеничне борошно та манку.
Дайте тісту постояти 15 хвилин. Потім сформуйте кульки, в центр кожної помістіть начинку і знову закатайте їх у форму куль.
В киплячу підсолену воду опускаємо підготовлені кульки і варимо їх 3-4 хвилини після того, як вони спливуть на поверхню.
Тим часом обсмажуємо панірувальні сухарі, охолоджуємо та поєднуємо з цукром. Готові сирні кульки обвалюємо у сухарях.
Для приготування соусу слід об'єднати свіжі або розморожені вишні, цукор, сік лимона і крохмаль, розведений у воді. Варіть суміш, постійно помішуючи, поки вона не загусне.
Соус для страви не є обов'язковим, можна додати сметану як альтернативу.
Нагадаємо про шашлик із фаршированих баклажанів: рецепт для весняного пікніка.
Раніше ми повідомляли, що просто змішайте ці 2 спеції та отримайте оливкові крашанки: рецепт благородного кольору для Великодня-2025.