"Весняні делікатеси": приготування млинцевих рулетів до святкування китайського Нового року

Які інгредієнти знадобляться для приготування весняних ролів?
Щоб приготувати цю традиційну страву до китайського Нового року, вам знадобляться наступні інгредієнти:
Щоб створити хрусткі рулети до Східного Нового року, спершу зберіть усі необхідні інгредієнти для начинки. Часник слід очистити і дрібно нарізати, а моркву та селеру — порізати на короткі тонкі смужки.
Ось як приготувати весняні роли (скріншот / Кухня! Стейсі Кук)
Капусту слід нарізати на невеличкі смужки. Паралельно підготуйте крохмальний розчин, об'єднавши крохмаль з трьома столовими ложками води.
Щоб обсмажити овочі, розігрійте пательню на середньому вогні з 1 ст. л. соняшникової олії, після чого вкиньте половину часнику. Смажте часник протягом хвилини до появи легкого аромату.
Перекладіть капусту у сковороду і, постійно помішуючи, обсмажуйте її протягом хвилини. Далі додайте половину цукру і сіль, а потім продовжуйте готувати капусту до її м'якості.
Перекладіть капусту в миску, а в пательні обсмажте решту часнику в 1 ст. л. соняшникової олії. Вкиньте селеру з морквою. Обсмажуйте інгредієнти протягом хвилини, тоді додайте решту цукру та сіль і смажте до розм'якшення.
Потім перенесіть капусту до моркви та обсмажте овочі ще кілька хвилин. З'єднайте крохмаль з трьома столовими ложками води до отримання однорідної маси, влийте цю суміш у овочі і продовжуйте смаження начинки ще кілька хвилин.
Як приготувати млинці для святкування Китайського Нового року (скріншот / Cook! Stacey Cook)
Наріжте тісто для млинців на маленькі квадрати. На кожен квадрат викладіть по столовій ложці начинки і згорніть у компактні рулетики. Щоб рулетики зберегли форму і не розпадалися, змастіть їхні краї сумішшю борошна з водою.
Ось як приготувати весняні роли (скріншот / Кухня! Стейсі Кук)
Обсмажте рулетики до китайського Нового року у фритюрі або на сковороді. Після цього викладіть млинці на паперовий рушник, щоб позбутися надлишку олії.