Яєчний конверт з несподіванкою: рецепт сніданку, який стане улюбленим у вашій кухні кожного ранку.

Невелике, але дуже смачне блюдо з особливим акцентом, яке може перетворитися на ваш улюблений варіант сніданку. Його приготування не займе багато часу, а для цього вам знадобляться лише три компоненти.
Це страва чудова альтернатива яєчні або бутерброду.
У глибокій ємності легко збийте яйця віночком. Потім підготуйте інгредієнти для начинки. Для цього натріть шинку і сир на дрібній тертці і змішайте.
Налийте на сковороду олію соняшникову та розігрійте її на середньому вогні. Вилийте невелику порцію яєчної суміші на сковороду та акуратно розподіліть її по поверхні. Коли одна сторона підсмажиться, що займе близько 1-2 хвилин, обережно переверніть млинець. Додайте трохи начинки і загорніть його у вигляді конверта. Для цього спершу підгортайте два краю і притискайте лопаткою протягом 10-15 секунд.
Після цього повторіть це з верхньої та нижньої сторони. Потім переверніть конвертик, обсмажте приблизно 20-30 секунд і зніміть зі сковорідки. Повторіть всі ці дії з яєчною масою, що залишилася, і начинкою. Готову страву можна прикрасити зеленню.
Пам'ятаємо про надзвичайно смачний торт з лаваша, приготований з грибами та сиром: це швидкий, легкий і безтурботний рецепт.
Раніше ми повідомляли про намазку, яка підкорить усіх: ніжний крем із крабових паличок за 5 хвилин, рецепт.
Окрім цього, з'явилася інформація про Масляну-2025: безпомилковий спосіб приготування млинців для святкування, а також 10 різноманітних начинок — як солодких, так і солоних.