Яєчний рулет з м'ясом і овочами: унікальний рецепт сніданку з легким процесом приготування.

Які інгредієнти знадобляться для приготування яєчного рулету з овочами та м'ясом?
Щоб створити яєчний рулет з овочами та м'ясом, вам знадобляться наступні інгредієнти:
Для того, щоб приготувати яєчний рулет з овочами та м'ясом, спершу приготуйте тонкі яєчні млинці. Для цього розбийте яйця в миску, влийте до них молоко і додайте дрібку солі.
Добре перемішайте інгредієнти до отримання однорідної маси за допомогою вінчика. Нагрійте сковороду, злегка змастивши її олією.
Налийте на сковороду невелику порцію яєчної суміші і легенько похитніть її, як це роблять при приготуванні млинців, щоб маса рівномірно розподілилася по поверхні. Обсмажуйте яєчні млинці по кілька хвилин з кожної сторони.
Як готувати яєчні млинці (скриншот / Mil Alexx. Рецепти та приготування)
Для приготування начинки подрібніть філе за допомогою м’ясорубки, перетворивши його на фарш. Обмийте та наріжте зелену цибулю, потім об'єднайте її з фаршем, додавши спеції за вашим смаком. Уважно перемішайте всі складові м’ясної начинки до однорідності.
Для приготування соусу поєднайте густу сметану з майонезом і додайте сушений часник. Щоб створити яєчні рулети, рівномірно розподіліть м'ясну начинку по всій поверхні млинця. Далі намажте начинку двома чайними ложками приготованого соусу.
Болгарський перець потрібно нарізати соломкою, почистивши від насіння. Викладіть перець на одну половину млинця.
На ваш розсуд до начинки можна включити нарізані оливки, мариновані огірки або томати. Не забудьте щедро посипати начинку яєчного рулету тертим сиром для додаткового смаку.
Як приготувати яєчний рулет з м'ясною начинкою (скріншот / Mil Alexx. Рецепти та кулінарія)
Скрутіть яєчні млинці в рулети та розмістіть їх на деку, вистеленому пергаментом. Для приготування начинки запікайте яєчні рулети при температурі 180 градусів протягом 30 хвилин.