Як створити домашнє морозиво з лише 2 складників: в інтернеті поділилися "рецептом від мами"


Таке морозиво вийде натуральним та дуже смачним.

Британська блогерка Саманта Доннеллі розкрила простий рецепт морозива, яке можна приготувати без зайвих зусиль. Цю інформацію повідомляє видання Express.

"Для того щоб уникнути кристалізації, не потрібно навіть перемішувати. Інгредієнти в цьому рецепті самі по собі створюють ніжну і кремову текстуру. Коли дітям хочеться розслабитися і відпочити на свіжому повітрі, вони з радістю насолоджуються цим легким морозивом. Приготувати його зовсім не складно, і воно стане ідеальним перекусом у спекотні дні," - зазначила вона.

Ароматизатор за бажанням:

У великій мисці збийте подвійні вершки, поки вони не стануть густими. Крем буде готовий, коли він прилипатиме до вінчика.

Як тільки крем досягне потрібної консистенції, додайте згущене молоко і добре перемішайте. Потім перелийте отриману масу у форму для заморожування з кришкою та залиште на застигання. Це може зайняти близько шести годин, але якщо є така можливість, краще заморозити на ніч.

"Цей рецепт дуже легко персоналізувати і приготувати свої улюблені варіанти морозива. Для дійсно простого варіанту спробуйте карамельне підсолоджене згущене молоко, воно чудово підходить для смаку ірисок і зазвичай коштує стільки ж, скільки звичайна версія з супермаркету. Або якщо ви хочете створити власний малиновий пудинг, можете використати малиновий десертний соус. Його дуже легко приготувати, і це займе лише один додатковий крок. Приготуйте суміш як зазвичай, а коли будете готові заморозити її, покладіть третину суміші у ванночку для заморожування. Потім розбризкайте малиновий десертний соус тонким шаром вгору і вниз по суміші, щоб створити свій шар соусу", - порадила Саманта.

Раніше кулінар поділилася оригінальним рецептом кабачків для літа. За таким рецептом кабачок вийде ніжним та матиме особливий смак завдяки часниковому маслу.

Шеф-кухар також поділився рецептом шоколадно-вишневих кексів. Він зазначив, що ключовими етапами є створення шоколадного ганаша та приготування вишневого варення, яке потім додається до тіста для кексів.

Related posts