Тепер не потрібно витрачати години на приготування: спробуйте простий рецепт холодцю з курки для лінивих!
Існує два категорії людей: ті, хто безмежно любить холодець, та ті, хто тремтить тільки від згадки про цю страву.
Якщо ви є прихильником цього м'ясного делікатесу, спробуйте приготувати його в цьому варіанті. Це займе менше часу і навіть буде смачніше!
Найприємніше, що кулінарам не доведеться витрачати кілька годин, щоб зварити м'ясо як на холодець. Приготування цього лінивого заливного займе всього 30 хвилин, а решту часу - на застигання в холодильнику.
Ретельно промийте куряче філе. Обсушіть його та дрібно наріжте. Помістіть подрібнене м'ясо у глибоку ємність. Додайте до курки сіль, солодку паприку та чорний мелений перець. Очистити часник. Подрібніть його за допомогою пресу. Додайте часник до решти інгредієнтів.
Додайте швидкорозчинний желатин. Уважно перемішайте суміш. Поступово вливайте воду. Ще раз ретельно перемішайте всі компоненти до отримання однорідної маси.
Візьміть силіконову форму для випікання і змастіть її олією. Помістіть шматки м'яса в форму, щільно утрамбовуючи їх. Накрийте зверху фольгою. Помістіть курку в попередньо розігріту духовку на 40 хвилин при температурі 200 градусів.
Вийміть форму і дайте їй охолонути протягом деякого часу. Після цього помістіть м'ясо в холодильник на 6-8 годин. Обережно вийміть його з форми, розмістіть на елегантному блюді та подавайте до столу.
Згадаємо про трубочки, як у дитинстві, без використання вафельниці: рецепт, що викличе світлі спогади.
Раніше ми згадували, що цей дивовижний хлібний спред чомусь опинився поза увагою: це рецепт паштету з квасолі та сиру.