Економний салат з курячих сердечок, що завоює серця вашої родини.


Курячі сердечка ретельно промийте. Відваріть їх до готовності у підсоленій воді. Це займе приблизно 30-40 хвилин після закипання. Готові сердечка остудіть, очистіть від зайвого жиру та судин (якщо потрібно) і наріжте невеликими шматочками.

Відваріть яйця до твердого стану, охолодіть їх, очистіть від шкаралупи і наріжте на маленькі кубики.

Натріть твердий сир на великій терці. Синя цибуля надає салату яскравої пікантності та аромату. Щоб замаринувати її, наріжте цибулю тонкими півкільцями або маленькими кубиками.

Залийте цибулю оцтом (можна взяти яблучний або звичайний столовий), додайте невелику щіпку солі та цукру. Відповідно до ваших уподобань, коригуйте кількість оцту, солі та цукру.

Залиште цибулю маринуватися мінімум на годину, щоб вона стала м'якою та втратила надмірну гіркоту. Перед додаванням у салат, цибулю злегка відіжміть від зайвої рідини.

У великій мисці з'єднайте нарізані курячі сердечка, варені яйця, натертий сир та мариновану цибулю. Посоліть та поперчіть за смаком. Заправте салат майонезом. Добре перемішайте, щоб усі інгредієнти рівномірно розподілилися, а смаки поєдналися.

Приготований салат з курячих сердечок можна подавати одразу, або ж дати йому трохи постояти в холодильнику, щоб смаки розкрилися максимально. Перед подачею оздобте свіжою петрушкою.

Related posts