Ваша безпека: як належить стерилізувати банки перед консервуванням

Правильна стерилізація банок є невід'ємною частиною процесу домашньої консервації. Це ключовий фактор, який впливає на тривалість і безпечність зберігання ваших заготівель. ТСН ділиться порадами щодо ефективної стерилізації банок, щоб уникнути вибухів і псування продуктів у майбутньому.
Перед стерилізацією потрібно перевірити банки на наявність пошкоджень та відколів. Для консервації підходять лише цілі банки. Також краще використовувати нові кришки, якщо ж брати ті, що раніше використовувалися, треба ретельно перевірити їх, чи не мають вони іржу або подряпини. Після огляду банок їх потрібно обов'язково помити разом з кришками натуральним мийним засобом.
Related posts