Цей рецепт, який довів свою популярність протягом багатьох років, подарує вам найсмачнішу моркву по-корейськи для зимового зберігання.
Неймовірно смачна морква по-корейськи готується саме таким чином.
Багато домогосподарок готують моркву по-корейськи, адже ця закуска має величезну популярність. Її можна подавати як окрему страву або використовувати для приготування салатів. У будь-якому разі, варто заготовити кілька баночок моркви на зиму!
Із зазначеної кількості інгредієнтів виходить 2 банки по 0.5 кг.
Інгредієнти:
Запам'ятовуйте, як готувати моркву по-корейськи в домашніх умовах за цим рецептом.
Очищену моркву ретельно промити і натерти на спеціальній тертці для корейських салатів. Часник очистити і пропустити через дрібну тертку. Додати до натертої моркви разом з цукром, сіллю, рослинною олією, перцем і коріандром, все добре перемішати. Підготувати банки, попередньо їх простерилізувавши, і заповнити їх отриманою морквяною сумішшю.
Перемістіть банки у каструлю, дно якої обкладено рушником. Додайте воду так, щоб її рівень був приблизно на 3 см нижче верхівок банок. Накрийте банки кришками, доведіть воду до кипіння і стерилізуйте їх протягом 15 хвилин. Обережно вийміть банки, закрийте їх кришками, переверніть і перевірте, чи щільно закриті. Дайте охолонути при кімнатній температурі, а потім зберігайте в коморі або підвалі.
Ось як найефективніше приготувати моркву по-корейськи - традиційний рецепт на 1 кг матиме ті самі компоненти, але їхня кількість може змінюватися. Якщо у вас є 1 кілограм моркви, ви можете збільшити кількість інших інгредієнтів.
Деякі господині, бажаючи отримати "той самий" смак, додають ключову спецію в моркву по-корейськи - рецепт із приправою передбачає, що до всіх перерахованих вище інгредієнтів ви маєте додати 1-2 ч.л покупної приправи. Робити це чи ні - ваш вибір, усе залежить від смакових уподобань.