Хрусткі та смачні домашні чебуреки з м'ясною начинкою: які інгредієнти необхідно включити до тіста.
Чебуреки - одна з найситніших і найлегших у приготуванні страв із тіста. Для начинки найкраще використовувати м'ясний фарш, а також смачно буде з сиром і зеленню.
Кулінарка поділилася в Instagram рецептом дуже смачних, соковитих чебуреків, з м'ясних фаршем.
1. Приготування тіста: до борошна вливаємо окроп, попередньо змішаний із сіллю та олією. Потім додаємо горілку і все ретельно перемішуємо. Спочатку використовуємо ложку, а потім, коли тісто охолоне, починаємо замішувати руками. Консистенція має бути м'якою та еластичною. Накриваємо його рушником і залишаємо на півгодини для відпочинку.
2. Для приготування начинки: потрібно просто об'єднати всі інгредієнти і додати трохи води. Фарш повинен бути більш еластичним і досягти консистенції пасти.
3. Розділіть тісто на порції та розкачайте кожну з них. Тісто розкочується без зусиль, але уникайте робити його занадто тонким, інакше воно може порватися. На одну частину тіста викладіть начинку. Накрийте її другою частиною, добре закріпіть краї, а для естетики можна скористатися виделкою.
4. Обсмажте з обох сторін у щедрій порції олії.
На OBOZ.UA ви також знайдете цікаві рецепти: