Кабачки в французькому стилі, приготовані в незвичайному сирному клярі: смакують краще, ніж будь-яке м'ясне блюдо!
Сезон кабачків у розпалі, і можливості для кулінарних експериментів безмежні. Ці овочі дозволяють створювати безліч смачних, легких і поживних страв. Серед них ви знайдете різноманітні закуски, рагу, запіканки, смачну ікру, свіжі салати, а також мариновані делікатеси на зиму.
Редакція FoodOboz пропонує вам приготувати надзвичайно смачні смажені кабачки по-французьки, обваляні в клярі з використанням яєць та твердого сиру.
1. Кабачки помийте, поріжте тонкими слайсами. Додайте сіль, перець і залиште на 15 хвилин.
2. Приготування кляру: в одній мисці поєднайте натертий сир, подрібнену петрушку, паприку та яйця. У іншій мисці змішайте борошно з панірувальними сухарями.
3. Далі кожен шматочок кабачка обвалюйте спочатку в сирній суміші, а потім у паніровці. Смажте на олії по 4 хвилини з обох сторін, поки не з'явиться апетитна золотава скоринка.
Подавайте страву негайно!
На OBOZ.UA ви також знайдете цікаві рецепти: