Крученики з грибами - смачний рецепт з курячого філе: покрокове приготування | Кулінарні ідеї | FoodOboz
Крученики - це класична українська м'ясна страва, яка зазвичай подається на святкових застіллях. Проте їх можна приготувати і для звичайної вечері, використавши куряче філе. Це дозволить зробити страву швидкою, смачною та ситною, що чудово доповнить будь-який гарнір.
Ідея приготування соковитих кручеників щ філе на вечерю опублікована на сторінці фудблогера mil alexx в Instagram.
Складові:
Інгредієнти для вершкового соусу:
Метод приготування:
1. Розділіть куряче філе на дві частини.
4. Для начинки на олії обсмажити гриби з цибулею 7-8 хвилин.
5. Додати трішки масла і дрібно натерту моркву.
6. Просмажити ще 5-6 хвилин.
7. Розподілити начинку по м'ясу та згорнути рулетики.
8. Обсмажте на олії по 2 хвилини з кожного боку, щоб отримати золотисту скоринку.
9. У сковороді поєднайте всі складові для соусу: воду, сметану, борошно, подрібнений часник, сіль та перець. Підсмажте цю суміш протягом кількох хвилин.
10. Викладіть суміш у форму для випікання, додайте рулетики і запікайте протягом 30 хвилин при температурі 190 градусів. Або ж можна тушкувати під закритою кришкою, періодично перевертаючи, протягом 25-30 хвилин.
Також на OBOZ.UA ви можете ознайомитися з рецептами:



