Крученики з грибами - смачний рецепт з курячого філе: покрокове приготування | Кулінарні ідеї | FoodOboz


Крученики - це класична українська м'ясна страва, яка зазвичай подається на святкових застіллях. Проте їх можна приготувати і для звичайної вечері, використавши куряче філе. Це дозволить зробити страву швидкою, смачною та ситною, що чудово доповнить будь-який гарнір.

Ідея приготування соковитих кручеників щ філе на вечерю опублікована на сторінці фудблогера mil alexx в Instagram.

Складові:

Інгредієнти для вершкового соусу:

Метод приготування:

1. Розділіть куряче філе на дві частини.

4. Для начинки на олії обсмажити гриби з цибулею 7-8 хвилин.

5. Додати трішки масла і дрібно натерту моркву.

6. Просмажити ще 5-6 хвилин.

7. Розподілити начинку по м'ясу та згорнути рулетики.

8. Обсмажте на олії по 2 хвилини з кожного боку, щоб отримати золотисту скоринку.

9. У сковороді поєднайте всі складові для соусу: воду, сметану, борошно, подрібнений часник, сіль та перець. Підсмажте цю суміш протягом кількох хвилин.

10. Викладіть суміш у форму для випікання, додайте рулетики і запікайте протягом 30 хвилин при температурі 190 градусів. Або ж можна тушкувати під закритою кришкою, періодично перевертаючи, протягом 25-30 хвилин.

Також на OBOZ.UA ви можете ознайомитися з рецептами:

Related posts