Різдвяна кутя: класичний рецепт від бабусь для святкування 25 грудня
Кутя є однією з ключових страв, що присутні на різдвяному столі в українській культурі. Ця символічна страва складається з зерна, меду та маку і готується в Святвечір.
Кутя є символом благополуччя, єдності та вшанування наших предків.
Кутю зазвичай подають у елегантній глибокій чаші, розміщуючи її в центрі столу, що символізує єдність родини. Перед тим, як розпочати вечерю, існує традиція освячувати кутю молитвою і споживати її першою.
Ідеально для перегляду "Один вдома" або "Грінча": рецепт ароматного гарячого шоколаду з магією Нового року.
Раніше ми повідомляли, що 15 хвилин і найсмачніший торт у вашому житті готовий: рецепт десерту "Мурашник".
Related posts