Лазанья з кабачків: ідея для вечері - рецепт смачного страви з кабачків | Кулінарний сайт | FoodOboz
Смачну та ситну лазанью можна приготувати із сезонних кабачків. Овоч чудово поєднується з шинкою, а також твердим сиром. Потрібно просто все викласти шарами та запекти.
Концепція приготування смачної лазаньї з кабачків на вечерю була представлена на Instagram-сторінці кулінарки Ольги Рябенко (olga riabenko).
1. Кабачки нарізати вздовж на тонкі слайси (краще слайсером або овочечисткою).
2. Нанесіть олію на поверхню форми.
3. Розкласти перший шар кабачків, поверх нього викласти шар шинки, потім додати шар сиру і завершити посипанням пармезану.
4. Повторити шари ще 3-4 рази. Зверху притрусити пармезаном.
5. Запікати за температури 180 градусів 25-30 хвилин, до золотистої скоринки.
6. Дати постояти 10 хвилин перед нарізанням - так лазанья краще триматиме форму.
На OBOZ.UA ви також знайдете різноманітні рецепти: