"Ніжний та апетитний" кавовий торт: швидкий десерт за тридцять хвилин.


Він вражає насиченим кавовим букетом і апетитним кремовим смаком.

Створення досконалого кавового торта може здаватися викликом, проте за допомогою вірного рецепту це стає легким завданням. Кулінарний блогер Шарлотта Оутс поділилася своїм "простим і смачним" рецептом цього десерту.

Як зазначає Еxpress, Оутс отримала натхнення для створення цього торту з численних кавових десертів, які, на її думку, не мали достатньої глибини смаку. В результаті вона вирішила розробити більш насичену та ароматну альтернативу.

Щоб приготувати це, знадобляться:

Щоб приготувати цей десерт, необхідно створити ароматний кавовий масляний крем. Для його приготування знадобляться кілька простих інгредієнтів:

Розігрійте духовку до 160 і вистеліть дві круглі форми діаметром 20 см пергаментом для випічки.

Об'єднайте всі складові для торта у великій чаші та змішуйте їх за допомогою міксера або вручну на низькій швидкості, поки не отримаєте однорідну масу. Розділіть отриману суміш між двома підготовленими формами і помістіть їх у розігріту духовку на приблизно 30 хвилин. Готовність перевіряйте, вставляючи шпажку в центр — якщо вона виходить чистою, торт готовий.

Після завершення випікання обережно дістаньте коржі з духовки. Дайте їм охолонути у формах близько 10 хвилин, перш ніж акуратно вийняти їх і перенести на решітку для остаточного охолодження.

На даному етапі готуємо масляний крем. Спочатку змішайте розчинну каву з гарячою водою і дайте суміші охолонути. У великій мисці збивайте масло разом з ванільним екстрактом на повільних обертах. Потім додайте цукрову пудру і продовжуйте збивати на низькій швидкості, поки складові не з'єднаються і не стануть однорідними. Ваш крем повинен бути достатньо м'яким для намазування. Якщо він вийшов занадто густим, просто додайте трохи молока, щоб досягти бажаної консистенції.

Для складання торта розмістіть нижній шар кавового бісквіта на сервірній тарілці та акуратно намажте його кавово-масляним кремом. Далі додайте верхній шар бісквіта і ще раз змастіть його кремом. Залишки крему можна використати для оформлення десерту.

Рецепти шоколадного пирога не завжди мають бути складними, тривалими або вимагати випікання в духовці. Наприклад, можна легко приготувати смачний десерт, використовуючи лише три інгредієнти та аерогриль.

УНІАН також поділився рецептом простого бананового хліба від Мері Бері.

Related posts