Авокадо на хліб: як приготувати смачну намазку - оригінальні рецепти з авокадо - поради щодо зберігання цього фрукта | Кулінарні новини | FoodOboz
Авокадо - дуже корисний, смачний та цінний продукт, який може бути основою для приготування салатів, закусок, намазок. Ще потрібно обов'язково пам'ятати, що найкраще зберігати розрізаний авокадо в холодильнику, і щоб він не темнів, збризкайте його соком лимона.
Кулінарний блогер опублікувала в Instagram рецепт неймовірно смачної намазки з авокадо, фетою та ароматними спеціями.
1. Помістіть всі складові в блендер і змішайте їх до отримання однорідної консистенції.
2. Перекладіть суміш на тарілку, збризніть олією та додайте свіжу зелень, сушені помідори й цибулю.
Додайте до цього підсмаженого хліба - смак стане неймовірним!
На OBOZ.UA ви також знайдете різноманітні рецепти:
Related posts