"Неймовірно легкий" шоколадний торт за рецептом Мері Беррі: для його створення вам знадобиться всього 30 хвилин.
Більшість інгредієнтів для нього вже є у вас вдома.
Відомий кулінар Мері Беррі придумала "найпростіший" рецепт шоколадного торта. Його можна приготувати, змішавши всі інгредієнти в одній мисці, а крем також не займе багато часу.
За інформацією Еxpress, цей десерт стане чудовим вибором для поціновувачів легких та повітряних шоколадних пирогів. Приготування займе всього близько 5 хвилин, а далі залишиться тільки випікати в духовці.
Для цього десерту знадобляться:
Додатково, вам знадобиться 4 столові ложки абрикосового джему та 300 мл збитих вершків для покриття десерту.
Розігрійте духовку до 160 градусів. Змастіть маслом дві форми діаметром 20 см і викладіть їх пергаментним папером.
Змішайте всі компоненти для коржів в одній ємності та добре збийте за допомогою міксера до отримання однорідної маси. Розділіть тісто на дві частини та вирівняйте поверхню за допомогою лопатки. Випікайте протягом 25-30 хвилин.
Дайте бісквітам охолонути протягом 5 хвилин у формі, після чого перенесіть їх на решітку. Коли коржі охолонуть остаточно, можна приступати до складання торта. Спершу на один шоколадний бісквіт нанесіть шар джему, потім додайте крем і накрийте другим бісквітом. За бажанням, торт можна прикрасити цукровою пудрою.
Раніше УНІАН повідомляв про те, як зготувати смачні булочки, використовуючи лише чотири складові.
Лимонний бісквіт Меррі Беррі — це один із легких рецептів. Він виходить дуже пухким і ніжним, а лимонна глазур на поверхні додає йому особливого шарму.
Шоколадні ласощі можуть бути справжнім випробуванням для тих, хто прагне дотримуватися здорового способу життя та слідкує за своєю вагою. Проте, існує можливість приготувати смачні брауні, не завдаючи шкоди своїй фігурі.