Ніжна кабачкова ікра, що завойовує серце з першого смаку: простий рецепт.

Простий метод приготування
Для початку в каструлю покладіть цибулю, моркву та готуйте на середньому вогні, періодично помішуючи (7 хв). Тоді додайте часник та очищений від шкірки подрібнений невеличкими кубиками кабачки.
Посипте сіллю й цукром, потім накрийте кришкою і готуйте на повільному вогні, періодично помішуючи, протягом 30 хвилин. Після цього введіть чорний перець і томатну пасту. Добре перемішайте та тушкуйте ще 10 хвилин.
Потім ретельно подрібнюємо суміш за допомогою блендера до отримання однорідної консистенції. Переливаємо в банки або іншу ємність для зберігання, і все готово.
Кабачкова паста (зображення: фрагмент відео)
Related posts