Одна чайна ложка в каву – і цукор не знадобиться: ось що ще можна використовувати для підсолодження.


Цукор не є найкориснішим продуктом, і багато експертів у сфері харчування радять уникати його вживання. Проте для любителів кави цілком прийнятно додати кілька ложок цукру в свій напій, оскільки замінити його іноді важко. Виявилося, що існує безліч альтернативних підсолоджувачів, які можна використовувати замість цукру у каві.

Одна з причин, чому не можна додавати цукор у каву, криється у властивостях самого напою. За словами любителів ароматного напою, якщо зерна хороші, а кава зварена якісно, цукор її тільки псує. Ви не зможете насолодитися справжнім смаком і запахом за наявності підсолоджувача.

Якщо керуватися такою логікою, то виходить, що каву краще пити в чистому вигляді й обов'язково свіжозвареною. Така звичка дає змогу знизити загальну калорійність денного раціону, підвищити концентрацію уваги, поліпшити травлення і стабілізувати цукор у крові.

Для людей, які не бачать для себе можливості або не знаходять бажання вживати напій таким, яким він є, важливо знати, яка найкраща альтернатива цукру в каві. Виявилося, що їх безліч:

Також каву без цукру для схуднення сміливо можна пити з корицею. Вона так само, як і ваніль, несолодка на смак, але завдяки аромату смакові рецептори можна легко обдурити.

Для шанувальників рослинного молока ідеальним вибором стане мигдальне – його солодкість перевершує як коров'яче, так і кокосове молоко, що робить напій більш смачним. Якщо вас не хвилює питання схуднення, сміливо додавайте до кави вершки – вони також можуть надати напою легку солодкість.

Related posts