Легке ласощі до чаю: Джеймі Олівер розкрив свій рецепт десерту з бананів.
Банановий хліб -- це смачний та дуже простий десерт. Він чудово підходить для сніданку або чаювання в будь-який час дня.
Згідно з інформацією від Еxpress, цей делікатес можна насолоджуватися як у теплому, так і в кімнатному стані, доповнюючи його шоколадом, горіхами або сухофруктами. Відомий кулінар Джеймі Олівер поділився рецептом, розрахованим на 12 порцій.
Для приготування страви підготуйте:
Розігрійте духовку до 180ºC (газова позначка 4). Підготуйте форму для хліба вагою 1 кг, змастивши її.
У мисці збийте розм'якшене вершкове масло. По одному додайте яйця і продовжуйте перемішувати. Не хвилюйтесь, що спочатку тісто може здатися трохи грудкуватим.
Подрібніть три банани за допомогою виделки і з'єднайте їх із сумішшю масла та яєць. Потім введіть мед, яблучний сік і обережно додайте борошно з корицею та розпушувачем.
Якщо ви вирішили використати пекан (або інші види горіхів, сухофруктів чи шоколаду), спочатку подрібніть їх за допомогою ножа та додайте до тіста. Далі помістіть суміш у форму для випікання. Очистіть залишок банана та наріжте його на скибочки для оздоблення десерту. Випікайте протягом 40-50 хвилин, поки не отримаєте золотисту скоринку.
Перші ніж діставати кекс на решітку, дайте йому трохи охолонути у формі. Смаколик прекрасно поєднується з медом, маслом, варенням або навіть шоколадною пастою.
Осінь вже давно вважається сезоном, коли особливо популярним стає приготування яблучного пирога. Додавання родзинок і кориці робить цей десерт ще більш смачним та ароматним.
Відома шеф-кухарка Мері Беррі створила "найлегший" рецепт шоколадного торта. Його легко приготувати, просто об'єднавши всі складові в одній ємності, а приготування крему також не займе багато часу.
Якщо ви дбаєте про свою фігуру, смачний брауні на 104 калорії — це саме те, що вам потрібно.