Оригінальний рецепт вишуканого блюда: соковите куряче стегно з грибним фаршем та сиром фета.
У кожній страві є родзинка, яка робить її особливою. Це може бути вершкова ніжність сиру, аромат смажених горіхів чи неповторна соковитість курячого філе стегна.
Якщо об'єднати всі ці складові, то отримаємо справжній кулінарний шедевр! Курячі рулетики з фетою, грибами та лісовими горіхами – це те, що зробить будь-який обід або вечерю вишуканими та неповторними.
За основу для такого рецепту важливо обрати правильне м'ясо:
"Рекомендую звернути увагу на філе стегна від бренду "Супер Філео". Це червоне м'ясо вирізняється неперевершеною соковитістю, на відміну від курячих грудок, а також м'якістю та зручністю використання в приготуванні. У філе стегна вже видалені кістки та шкірка, що робить його ідеальним вибором для вашої кухні. Спробуйте його хоча б раз, і ви обов'язково закохаєтеся в цей продукт", - ділиться своїми враженнями директор кулінарного напряму МХП, шеф-кухар Алік Мкртчян.
Приготування курячого філе з стегна: