Справжня насолода: приготуй найшвидший холодний борщ за 10 хвилин, смачніший за окрошку!
Охолоджений, освіжаючий борщ - це чудовий вибір для спекотної погоди. Його приготування не займає багато часу: досить лише порізати та натерти овочі, залити їх водою і додати кефір. І ось, смачна страва вже на вашому столі!
Кулінарка опублікувала в Instagram рецепт апетитного холодного борщу, основою якого є натерті буряки та кефір.
1. Дрібно поріжте зелень і помістіть її в каструлю. За бажанням, додайте сіль і розімніть все ложкою, щоб активізувати смакові та ароматичні властивості зелені.
2. Варений буряк, яйця та свіжі огірки натерти на велику тертку. Залити кефіром і розбавити водою до потрібної густоти (приблизно 1:1). На смак додати сіль, цукор, лимонну кислоту або лимонний сік.
3. Дати настоятися у холодильнику протягом кількох годин.
На OBOZ.UA ви також знайдете безліч рецептів для ознайомлення: