Класичні крученики з грибами: давній рецепт простої і смачної страви.


Які інгредієнти знадобляться для приготування кручеників з грибами?

Щоб приготувати крученики за традиційним рецептом, вам знадобляться наступні складові:

Щоб обернути начинку в м'ясо для кручеників, свинину слід нарізати на тонкі шматочки. Потім ці шматки варто злегка відбити, накривши їх плівкою. Після цього м'ясо можна приправити сіллю та перцем.

Для підготовки начинки спочатку очистіть та дрібно наріжте цибулю. Гриби (печериці) слід промити, висушити і нарізати на пластинки.

Обсмажте цибулю в невеликій кількості олії, до золотистого кольору. Тоді додайте подрібнені печериці і смажте начинку до готовності інгредієнтів, приблизно 8 хвилин.

Як приготувати крученики з грибами (скріншот / Кулінарні шедеври)

Поки начинка охолоне, натріть сир на великій тертці. Хоча цей продукт не є частиною класичного рецепту, він додасть нові відтінки смаку грибам і цибулі. Однак, якщо ви бажаєте, крученики можна приготувати і без цього інгредієнта.

Викладіть на половину шматочка м'яса приблизно 1 ч. л. грибної начинки, яку потрібно присипати сиром. Згорніть м'ясо в рулет, починаючи з боку начинки. Щоб крученик не розгорнувся, з'єднайте краї м'яса зубочисткою.

Як приготувати крученики з грибами (скріншот / Кулінарні шедеври)

Спочатку крученики слід обсмажити в олії до отримання апетитної золотистої скоринки з обох сторін. Після цього перенесіть м'ясні рулети у форму для запікання і приготуйте соус для заливки.

Щоб приготувати страву, змішайте молоко зі сметаною, приправивши гірчицею та сіллю за власним смаком. Залийте отриманою молочною сумішшю крученики і помістіть їх у розігріту до 180 градусів духовку на одну годину.

Накривати крученики не потрібно. Так м'ясо просочиться соусом, але збереже рум'яну скоринку.

Related posts