Тушкований хек з овочами та томатним соусом: рецепт економічної та смачної рибної страви.
Практично будь-яка риба - дуже смачний та корисний продукт, який потрібно їсти часто, а також готувати можна по-різному. Але, найкраще рибу запікати, так вона буде кориснішою та смачнішою, ніж смажена.
Кулінар поділився в Instagram чудовим рецептом смачної риби, тушкованої на сковороді з томатною пастою та овочами.
1. Рибу почистити, нарізати порційними шматочками.
2. Обваляйте у борошні, обсмажте до золотистого кольору на середньому вогні.
3. Дрібно наріжте моркву та цибулю, обсмажте їх на сковороді, потім додайте томатну пасту і ретельно перемішайте. Влийте воду, зверху покладіть рибу, а поверх неї ще трохи моркви. Накрийте кришкою і готуйте на мінімальному вогні протягом 30 хвилин.
Смак буде неперевершеним, незалежно від того, чи подати страву гарячою, чи охолодженою!
Також на OBOZ.UA ви можете ознайомитись із рецептами: