Яка оптимальна послідовність шарів для приготування оселедця під шубою: найкращий рецепт.


Шуба – це салат, який здобув популярність у 70-х роках XX століття. У той час ця багатошарова закуска, що складається з філе оселедця, майонезу та відварених овочів, стала настільки ж улюбленою, як і традиційний Олів'є. Досліджте, в якому порядку потрібно викладати інгредієнти для приготування цього смачного салату, щоб досягти ідеального результату.

Для того щоб знати, як викладати шубу, необхідно визначитися з переліком інгредієнтів. Деякі господині щоразу, збираючись готувати салат, не можуть визначитися, чи потрібно в оселедець під шубою класти яйця, або ж класичний рецепт не сприймає такого продукту.

Незважаючи на те що Шуба існує в різних варіаціях (навіть із грибами, яблуками та сиром), оригінальна рецептура дуже проста. Базова технологія приготування така: включає в себе використання оселедця, картоплі, моркви, буряка, цибулі, яєць і майонезу. Жодних інших інгредієнтів салат Шуба часів СРСР не має.

Запам'ятайте, як правильно приготувати найсмачніший оселедець під шубою. Шари з яйцем слід укладати в строго визначеній послідовності:

Цікава порада: якщо ви помітили, що оселедець має занадто сильний солоний смак, спробуйте замочити його в чаї або молоці за кілька годин до приготування страви. Ці рідині допоможуть зменшити вміст солі.

Незалежно від того, які шари мають бути в Шубі, нижнім завжди кладуть оселедець. Якщо таких "оселедцевих" прошарків кілька, то такий салат уже називається по-іншому - "Оселедець під боярською шубою".

Перед тим як подати страву на стіл, рекомендується її оздобити тертим яйцем, дрібно нарізаною зеленою цибулею або свіжим кропом.

Інгредієнти:

Запам'ятайте, як приготувати оселедець під шубою за покроковим рецептом з епохи СРСР.

Приготуйте картоплю, моркву та буряк до повної готовності. Потім оселедець розділіть на невеликі шматочки або використайте вже готове філе. Цибулю наріжте дрібно, а варені яйця, картоплю, моркву та буряк натріть на тертці. Викладайте інгредієнти шарами в такому порядку: оселедець - картопля - майонез - ріпчаста цибуля - морква - майонез - яйце - буряк - майонез. Завершіть оформлення салату, посипавши його тертим яйцем та подрібненою зеленню.

Related posts