Як правильно приготувати котлети та з якого м'яса: п'ять найкращих порад від шеф-кухаря.
Щоб домашні котлети вийшли смачними, ароматними і, що найважливіше, соковитими, кухарі рекомендують включати в фарш натерті овочі, а також замочений у воді хліб або панірувальні сухарі.
Кулінарка опублікувала в Instagram п’ять цікавих порад для приготування смачних, соковитих і ніжних домашніх котлет.
Найкраще використовувати та поєднувати 2 види фаршу.
Лук
Чим більше цибулі додасте, тим смачнішими будуть котлети!
Лактозный напиток
Його краще не додавати до фаршу, краще додати кип'яченої теплої води.
Сухарики
Замість хліба спробуйте застосувати панірувальні сухарі.
Сир вершковий і масло
Вмішайте в вже готову масу невелику порцію вершкового сиру та трохи тертого на великій тертці замороженого вершкового масла.
Приправи
Їх слід включити в кінці. Потім швидко перемішуємо фарш, формуємо котлети та обсмажуємо їх.
На OBOZ.UA ви також знайдете безліч цікавих рецептів: