Як створити "ідеальний" соус для пасти: професійний кухар поділився таємним компонентом.


Основний компонент для приготування смачного соусу напевно вже чекає на вас у холодильнику.

Приготувати смачний домашній соус для пасти виявляється досить просто, і всі необхідні компоненти для створення ідеальної страви, напевно, вже є у вашому холодильнику. Шеф-кухар Шиві Рамутар поділився з виданням The Mirror своїм рецептом соусу, який складається з кількох легких кроків та містить "секретний" інгредієнт. Тож краще відмовитися від покупних соусів і спробувати приготувати його за цим чудовим рецептом.

Шеф-кухар поділилася, що крім звичних помідорів та спецій, які використовують для приготування пастового соусу, "таємничим" компонентом, що забезпечує неперевершений смак, є олія.

Вона розповіла, що для приготування соусу обсмажує цибулю на вершковому маслі, внаслідок чого вона стає карамелізованою, з золотистим відтінком і надзвичайно солодкою. Це надає страві справжній "райський смак".

Не забудьте ознайомитися з іншими нашими кулінарними ідеями. Наприклад, ви можете випробувати рецепт смачного брауні, до якого додається особливий інгредієнт, що збільшує вміст білка.

Ми також радимо спробувати приготувати ароматну вершкову пасту з курячим м'ясом всього за 15 хвилин.

Related posts