Запечені курячі стегна з пюре в новому виконанні: як додати оригінальності до традиційного рецепту.
Ця порція достатня для того, щоб обслужити чотирьох осіб.
Коли мова заходить про приготування їжі, багато з нас виявляються в ситуації, коли постійно готують одні й ті ж страви. Проте, існує можливість освіжити знайомі курячі стегна, використавши новий маринад, а до них подати квасолеве пюре замість традиційного картопляного.
За інформацією видання Еxpress, цієї кількості продуктів вистачить, аби забезпечити чотирьох осіб смачною їжею, і приготування не потребуватиме значних зусиль. На щастя, для створення цього делікатесу не потрібно багато інгредієнтів. Вам знадобляться:
У великій мисці змішайте йогурт, часник, лимонний сік і цедру. Додайте курячі стегенця та перемішайте. Залиште їх у холодильнику мінімум на одну годину.
Розігрійте духовку до 180 градусів. На нагрітій сковороді обсмажте курячі стегенця до золотистої скоринки. Після цього помістіть їх у форму для запікання або на деко і готуйте в духовці протягом 15-20 хвилин, поки вони не стануть повністю готовими.
В той же час на невеликому вогні підігрівайте квасолю разом з рідиною, в якій вона була. Коли вона прогріється, злийте частину рідини, додайте до сковороди нарізану зелень і розімніть все товкушкою для картоплі. Якщо суміш здається вам занадто сухою, можете додати трохи вершкового масла, вершків або молока, щоб надати їй більш кремової текстури. Подавайте м'ясо з пюре гарячими.
Раніше УНІАН ділився рецептом смачної яєчні з несподіваним компонентом.
При правильно підібраному рецепті десертом можна ласувати навіть на сніданок. Дитячий дієтолог і письменниця Роміна Бертінаццо поділилась цим пирогом, який можна навіть малечі.