Борошно стане вашим помічником у збереженні цибулі до весняного сезону: які кроки варто вжити.


Українці активно готуються до зими, зокрема, запасаючи різноманітні овочі. Для того щоб цибуля залишалася свіжою і придатною до вживання якомога довше, можна застосувати простий трюк із використанням борошна.

Досвідчені кухарі розуміють, наскільки важливо ретельно висушити цибулю перед її зберіганням. Це забезпечує відмінну якість та смакові характеристики продукту.

Крім того, існує цікавий спосіб для зберігання цибулі взимку, щоб запобігти гниття.

Для цього вам знадобляться лише паперові пакети та невелика кількість борошна. Спочатку варто покрити дно пакета тонким шаром борошна, оскільки воно здатне вбирати вологу. Це допоможе запобігти появі зайвої вологи та гниттю цибулі.

Коли ви почнете укладати цибулю в пакет, переконайтеся, що між кожною головкою є достатньо простору для повітряного потоку. Потім варто посипати цибулю борошном. Це допоможе вбирати зайву вологу та створити захисний бар'єр, що запобігає її накопиченню.

Також слідкуйте за тим, щоб пакет був добре запечатаний, щоб уникнути попадання вологи. Цей спосіб з борошном не сприяє зростанню цвілі та бактерій, які можуть спричинити гниль, а також запобігає передчасному проростанню цибулі.

Нагадуємо, що оливкова олія залишиться ароматною та свіжою: ось як її правильно зберігати.

Раніше ми інформували, що комбінація огірків та помідорів може бути небезпечною. Тепер українцям усе детально роз'яснили.

Також з'ясувалося, що ви неправильно зберігали сало: українці нібито не були обізнані про цей національний делікатес.

Related posts