"Дітям це справді до вподоби": популярний кухар презентував рецепт бананово-шоколадних мафінів.

Ці ласощі чудово пасуватимуть для вихідних.
Банановий хліб традиційно вважається відмінним способом використання перестиглих бананів, але мафіни з бананом і шоколадною крихтою, створені знаменитою кулінарною авторкою Мері Беррі, можуть стати вашими новими улюбленими ласощами. Про це повідомляє Mirror.
"Банан і шоколад - це справжня гармонія смаків, і ці американські кекси користуються великим попитом у дітей. До того ж, їх приготування не викликає жодних труднощів," - підкреслила шеф-кухар.
Вам також будуть потрібні 12 форм для кексів і велика чаша для змішування інгредієнтів.
Змішайте всі продукти разом, крім шоколадної крихти, поки вони не стануть однорідною масою. Після чого акуратно додайте шоколадну крихту. Рівномірно розподіліть тісто по формах для кексів та поставте їх у духовку.
Випікайте приблизно 25-30 хвилин, поки мафіни не набудуть апетитного золотавого кольору. Потім вийміть деко з духовки і дайте кексам охолонути. Коли вони повністю охолонуть, ваші бананово-шоколадні ласощі будуть готові до дегустації.
Раніше фахівець поділилася секретом приготування смачної запеченої картоплі. За її рекомендаціями, вам знадобляться харчова сода, сіль та перець, оливкова олія, часник, петрушка та чебрець. Кулінар підкреслила, що в результаті приготування ви отримаєте "неймовірно хрустку скоринку з ароматними травами та часником, а всередині - м'яку, як пух, картоплю".
Водночас відомий шеф-кухар Джеймі Олівер поділився рецептом лимонної пасти. Він наголосив, що така страва вразить багатьох. Також до неї можна додати й морепродукти для поживності.